Fan van Sparta
Nieuws

Wegen Sparta en Mico Pinto gescheiden?

Het lijkt erop dat Sparta en Mica Pinto uit elkaar gaan aan het einde van het huidige seizoen. De club heeft de verdediger een nieuw voorstel gedaan maar die is tot nu toe niet geaccepteerd. Daarmee lijkt het erop dat de wegen van de club en de 29ste speler gaan scheiden.

Clubs moeten spelers met een aflopend contract voor 1 april laten weten of hun contract formeel wordt opgezegd of dat eventueel opties worden gelicht. Via de clubwebsite meldt Sparta dat de contracten van Tim Coremans, Mohammed Tahiri en Younes Namli niet worden verlengd. Met Dirk Abels, Aaron Meijers en Jason Meerstadt, van wie de verbintenis medio dit kalenderjaar afloopt, is Sparta nog in gesprek.

Sparta wilde langer in zee met Pinto, die sinds januari 2020 in Rotterdam-Spangen speelt. De Luxemburger heeft het aanbod afgewezen, wat betekent dat hij waarschijnlijk aan zijn laatste maanden bij de club bezig is. Pinto is dit seizoen een vaste waarde voor trainer Maurice Steijn. Hij miste nog geen competitiewedstrijd en begon elk duel als basisspeler.