Fan van Sparta
Nieuws

Voorbeschouwing Vitesse - Sparta

Op bezoek bij Vitesse vervolgt Sparta Rotterdam vrijdagavond de competitie, om 20.00 uur wordt afgetrapt. Een lastige uitwedstrijd voor de Rotterdammers, die hier in 1972 voor het laatst wonnen. Kansen liggen er wel voor de ploeg van Henk Fraser, zo bleek eerder dit seizoen, toen Sparta in de beker in de slotfase verloor, in de competitie werd het 2-2. Resultaten die aangeven dat de onderlinge verschillen niet groot zijn in de directe confrontaties.

Aan de steun van meegereisde Spartanen zal het morgen niet liggen, ruim vijfhonderd Spartanen reizen de ploeg achterna. In Arnhem moet Fraser het doen zonder de geschorste Arno Verschueren, Younes Namli en Bart Vriends zijn twijfelgevallen.

Na de overwinning op N.E.C. van vorige week staat Vitesse op de zesde plek, Sparta is nog altijd de nummer 17 van de Eredivisie. Een aantal interessante weken staan voor de deur voor de Rotterdammers, die hierna NEC, Go Ahead Eagles en sc Heerenveen treffen, een inhaalmoment voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard is nog niet bekend.