Fan van Sparta
Nieuws

UPDATE!!! Django Warmerdam nieuwe aanwinst Sparta.

Volgens Voetbal International wordt linkervleugelverdediger Django Warmerdam de nieuwe volgende aanwinst voor Sparta Rotterdam. Hij zou transfervrij over komen van FC Utrecht.  Hij heeft een contract getekiend tot medio 2025.

De oud speler van Ajax, PEC Zwolle en FC Groningen en nu dus FC Utrecht zal donderdag medisch gekeurd worden en als dat goed gaat zal hij de opvolger kunnen worden van Mica Pinto die nog geen overeenstemming heeft bereikt met Sparta over een nieuw contract. Op dit moment vertrekt hij dus bij Sparta.

Warmerdam, die in 2020 neerstreek bij Utrecht, speelde dit seizoen slechts zes competitiewedstrijden voor de Domstedelingen. Hij begon als basisspeler, maar liep in oktober een zware blessure op. Dit seizoen komt hij waarschijnlijk niet meer in actie, al zit zijn revalidatie er wel al bijna op. 

"Django is een speler die bewezen heeft van toegevoegde waarde te zijn op het niveau van de eredivisie. Zelf ken ik hem nog uit onze tijd bij PEC Zwolle, waar hij als talentvolle verdediger binnenkwam, en waarna hij zijn ontwikkeling goed heeft vervolgd", reageert technisch directeur Gerard Nijkamp op de kanalen van de club.

Warmerdam is al de derde aanwinst voor de ploeg van trainer Maurice Steijn. Eerder versterkte de club zich al met Saïd Bakari en Pelle Clement, die na dit seizoen overkomen van RKC Waalwijk.