Fan van Sparta
Nieuws

Tom Beugelsdijk moet vertrekken bij Sparta,.

Voor Tom Beugelsdijk is er geen plaats meer bij Sparta nadat hij geschorst is voor gokken op duels waar hij zelf meespeelde. Hij is voor vijf wedstrijden geschorst waarvan twee voorwaardelijk.

Woensdagmiddag maakte de KNVB de schorsing bekend en technisch directeur Gerard Nijkamp van Sparta reageerde bij RTV Rijnmond op het voorval. "Er is eindelijk duidelijkheid voor Tom, ik gun hem dat hij verder kan met zijn carrière", "Er is veel over gezegd, we hebben allemaal een mening, maar dat laat ik daar." Waar er voor Beugelsdijk duidelijkheid kwam vanuit de KNVB, heerst er onduidelijkheid over zijn toekomst. Bij Sparta is geen toekomst meer voor hem. Daar is Nijkamp dus heel duidelijk in. Beugelsdijk mag nog meetrainen bij Sparta totdat hij een andere club heeft gevonden. Nijkamp zegt daarover “Ik vind het Sparta waardig om Tom dit aan te bieden”.
Dat Tom Beugelsdijk mag uitkijken naar een nieuwe club, heeft volgens de technisch directeur niets te maken met zijn gok rel, maar uitsluitend met sportieve aspecten. "We hebben die twee posities achterin dubbel bezet. Hij zal ergens anders zijn toekomst moeten zoeken."