Fan van Sparta
Nieuws

Sparta Rotterdam presenteert Agustin Anello

Sparta Rotterdam heeft de 21 jarige aanvaller Agustin Anello aangetrokken. De Argentijnse Italiaan (geboren in United States) komt over van het Belgische Lommel SK en hij tekende een contract tot medio 2026 op Het Kasteel, met een optie voor nog een jaar.

De geboren Amerikaan kwam in 2019 in Europa terecht en ging in België bij Lommel SK aan de slag. In 2021 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht en speelde 42 wedstrijden voor de club waarin hij 7 keer scoorde en vijf keer een assist gaf. Het afgelopen seizoen verhuurde Lommel hem aan het Kroatische Hajduk Split en na dertien wedstrijden liep die verhuurperiode af en nu neemt Sparta Rotterdam hem definitief over.

Agustin Anello

Technisch directeur Gerad Nijkamp zei over deze transfer "We zijn heel erg blij dat we Agustin welkom kunnen heten bij Sparta. In Nederland kijken we naar versterkingen, maar ook buiten ons land lopen er spelers rond die aantrekkelijk zijn voor Sparta. Met zijn goede techniek en aanvallende dreiging was Agustin één van de spelers die ons opviel bij Lommel en de laatste maanden bij Hajduk Split. Met zijn komst krijgen we aan de zijkant nog meer mogelijkheden en we zijn blij dat Agustin zich de komende jaren aan ons verbindt.”