Fan van Sparta
Nieuws

Sparta is niet bang voor een vertrek van Henk Fraser

Sparta Rotterdam is niet bang voor een vertrek van Henk Fraser. De hoofdtrainer denkt aan opstappen na het vertrek van technisch directeur Henk van Stee, maar algemeen directeur Manfred Laros verwacht niet dat hij afscheid neemt.

Laros en Van Stee hadden een stevig verschil van inzicht over de te varen koers van Sparta. Uiteindelijk werd besloten om de samenwerking te beëindigen. De vraag is nu wat Fraser gaat doen. De trainer heeft een geweldige relatie met de directeur en liet al meermaals doorschemeren dat hij overweegt om zich solidair te verklaren.

"In de afgelopen dagen heb ik meerdere malen contact gehad met hem gehad", reageert Laros in gesprek met Voetbal International. "Niet alleen een paar belletjes, maar we hebben ook enkele uren met elkaar gezeten, om goed te kunnen praten over de ontstane situatie."raser wil nog in gesprek met Van Stee en de selectie. Laros: "En vervolgens met mij en de rest van het bestuur. Daarna zullen de juiste keuzes worden gemaakt, in het belang van Sparta. Er is dus nog niets besloten, maar de signalen die ik heb ontvangen, zijn positief. Henk heeft een bepaalde loyaliteit naar Van Stee, maar ook naar de spelersgroep en de club en zijn fans. Ik heb goede verwachting dat we het seizoen afmaken met Henk Fraser voor de groep."