Fan van Sparta
Nieuws

SPARTA BINDT TOGB ALS NIEUWE OPLEIDINGSPARTNER

Sparta Rotterdam heeft TOGB gebonden als nieuwe opleidingspartner. De vereniging uit Berkel en Rodenrijs, met meer dan 1200 leden, blijft tot de zomer van 2025 verbonden aan de Kasteelclub. Sparta Rotterdam werkt nauw samen met verenigingen binnen de regio. Het opleidingspartnerschap is gericht op het versterken van de jeugdopleidingen van de partners en het inspelen op de wensen en behoeften vanuit de verenigingen.

Namens Sparta reageert Camiel van Hoogstraten, Hoofd Scouting & Samenwerking: “Voor ons is het binden van TOGB aan ons geconcentreerde netwerk van partners een mooie toevoeging. Er woont veel achterban in de omgeving van Berkel en Rodenrijs. Ook wat betreft normen en waarden en de visie op het opleiden van jeugdspelers sluit TOGB naadloos aan op Sparta Rotterdam. Wij kijken uit naar de samenwerking en gaan de komende periode de activiteiten verder met elkaar uitrollen.”

Bestuurslid technische zaken van TOGB, Izaak Havenaar, over de aanstaande samenwerking: “Voor onze vereniging is de samenwerking met Sparta Rotterdam een mooie kans om ons in de breedte verder te ontwikkelen. We zien de samenwerking als toevoeging op de gehele club en zijn blij met de positieve gesprekken die we gevoerd hebben. Ook Nathan Rutjes, coördinator Voetbalschool bij Sparta en trainer van Sparta O9, heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. Rutjes woont in de buurt van de club en zijn zoontje Lavezzi speelt bij ons in de jeugd. De lijntjes waren dus kort. We hebben heel veel zin in deze samenwerking.”

Hieronder een fotoverslag van de ondertekening van het contract in de bestuurskamer van het Sparta Stadion.

 

 

Bron: Sparta