Fan van Sparta
Nieuws

Opties in contracten van een aantal spelers gelicht

Sparta Rotterdam heeft de opties gelicht in de contracten van Tim Coremans, Mario Engels, Reda Kharchouch en Jeremy van Mullem. Hun overeenkomsten met de Kasteelclub zijn met één seizoen verlengd, tot medio 2023. Reda Kharchouch speelt nu voor FC Emmen dus dan is de vraag wat wil Sparta met hem?

Het contract van Bart Vriends loopt aan het einde van dit seizoen af. Met hem zijn gesprekken gaande over een langer verblijf op Het Kasteel. Daarnaast zijn de contracten van Michaël Heylen en Benjamin van Leer formeel opgezegd. Het is een verplichting voor BVO’s, om dit voor 1 april kenbaar te maken bij spelers die meer dan één keer een contract hebben getekend bij Sparta. Daarnaast zal Aleksandar Rankovic de club verlaten aan het einde van dit seizoen. De assistent-trainer heeft bij de club aangegeven dat hij zijn overeenkomst niet wil verlengen.

In de komende periode zullen er nog gesprekken plaatsvinden met overige spelers met een aflopend contract, over een eventuele verlenging. Omdat het hier niet gaat om een eerder verlengd contract, is het niet noodzakelijk om hier voor 1 april duidelijkheid over te geven.