Fan van Sparta
Nieuws

Maurice Steijn wil niet weg bij Sparta.

Als het aan Sparta trainer Maurice Steijn ligt lijft hij bij Sparta. In een gesprek met Sparta naar voren! geeft hij aan dat hij benieuwd is naar zijn plafond. Hij zegt dat hij het uitstekend naar de zin heeft in Rotterdam West.

Sparta draait onder zijn leiding tot nu toe een prima seizoen met een zesde plaats op de ranglijst op dit moment. Supporters hoeven niet bang te zijn dat hij zo maar vertrekt. Hij zegt daarover "Ik heb geen enkele intentie om te vertrekken na dit seizoen. Op dit moment speelt er ook helemaal niets. Ik heb het super naar mijn zin bij Sparta, ik heb in de Eerste Divisie gewerkt, met ADO Den Haag Europees gespeeld en nu staan we er lekker voor. Dan ben je wel benieuwd naar hoe je zou werken bij een nog grotere club dan Sparta."

Sparta en Steijn hebben inmiddels al gesprekken gevoerd over het verlengen van de overeenkomst van de trainer die in de zomer van 2024 afloopt. "We hebben op het trainingskamp in Valencia met elkaar doorgesproken dat we de samenwerking die nog ruim een jaar loopt willen verlengen. We gaan medio april weer met elkaar rond de tafel zitten", aldus de Hagenees.