Fan van Sparta
Nieuws

Maurice Steijn gaat voor de volle 100% voor Sparta

Nieuwe trainer Maurice Steijn van Sparta vertelde dat het geen onderwerp van gesprek was dat Sparta in een degradatiestrijd zit. Steijn die na dit seizoen dus Henk Fraser opvolgt maar het zou kunnen dat dit in de KKD is want Sparta staat op dit moment onder de degradatiestreep. Het verschil met Fortuna Sittard en Willem II is 2 en 4 punten en Sparta staat in punten gelijk met PEC Zwolle, dat de laatste plaats heeft. Sparta moet nog een wedstrijd inhalen en dat tegen Fortuna Sittard.

Je hoopt natuurlijk dat Sparta in de Eredivisie blijft, maar de realiteit is dat je bijna onderaan staat, reageert Steijn tegenover RTV Rijmond.

"Mocht het niet lukken om handhaving te bewerkstelligen, dan doen we er alles aan om zo snel mogelijk terug te keren in de Eredivisie. Ik ga voor de volle honderd procent voor Sparta. Ook als Sparta degradeert."

Steijn is verguld met zijn contractondertekening op Het Kasteel. "Je hebt altijd wel een rijtje met clubs waar je graag voor wil werken. Sparta is een club met een roemrijke historie. Ik heb mooie voorgangers gehad die hier getraind hebben. Sparta is één van de clubs geweest waar ik altijd al heb willen werken."